חלום הזוי

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

14/07/2010 | 16:06 | מאת: יערית

חלמתי שאני נוסעת ברכבת שלפתע הפכה למטוס שעמד להתרסק וכולם היו בפניקה ואז ראיתי את אמא של בעלי מטיסה את המטוס ומחייכת אני בת 39 אמא ל3 ילדים מצב כלכלי ממצוע , עובדת , ומאושרת בחיי הנישואים שלי האם יש פירוש לחלום הזה קמתי ממש מבוהלת

יערית היקרה, אכן החלום מבטא חוויה של פחד ובהלה כפי שמתבקש כאשר ניצבים בפני האפשרות של התרסקות מטוס. דמות האם של בעלך חשובה. מה היחסים בינכן? מה את חשה כלפיה? האם משהו השתבש לאחרונה אצל חמותך או ביחסים ביניכן? החלום מדבר על הגברת תאוצה של משהו בחייך (מרכבת למטוס) כלומר מעבר אל כלי תחבורה מהיר יותר. אילו דברים בחייך עוברים כרגע תאוצה או שינוי פאזה? מיעוט הפרטים שבחלום מאפשר רק העלאת שאלות וקווים למחשבה. כללית הוא מרמז על פניו על איזשהו מעבר לפאזה חדשה בתחום כלשהו, מעבר שאולי מעורר חרדה. מקווה שנתתי לך קווים למחשבה, חלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות