שלום אילנה...

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

13/07/2010 | 18:11 | מאת: שרון

כמעט כל לילה אני חולמת שנושרות לי השיניים. אני בת 17 וחצי . מה זה אומר? תודה

שרון היקרה, חלומות אודות נשירת שיניים הם חלומות אופיינים להרבה אנשים. לעיתים הדבר נובע, אגב, מלחץ על השיניים מתוך שינה. כך או כך אובדן שיניים הוא סימן לפחדים ולחוויה של חולשה וקושי בהתמודדות. השיניים נושרות לבני אדם מבוגרים חסרי חיוניות ולפיכך נשירת השיניים מסמלת התפוררות, התפרקות וחולשה בצורה מוגזמת ובולטת. בררי אילו נושאים מטרידית אותך ומציקים לך. מהם התחומים מהם את חוששת ובהם את חסרת ביטחון? ומהם התחומים בהם את חווה את עצמך יחסית חסרת כוחות או כלים להתמודדות? החלום קורא לך להתבונן לתוך עולמך הפנימי ולאתר מהו התחום המרכזי איתו עלייך להתמודד. מקווה שנתתי לך קווים למחשבה, כל טוב, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות