חלום או מציאות???

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

03/01/2011 | 12:58 | מאת: סימה

אני יתחיל שזה לא הרגיש כמו חלום בכלל זה היה כאלוח התעוררתי לכמה דק אני הייתי בתוך המיטה שלי איפה שאני ישנה וזה נראה כאלו התעוררתי כי אני בחדר במיטה והייתי בתנוחה מקופלת טיפה ומה שקרה זה שהרגשתי שמשהו חדר לי לגוף כלו נשמה אחרת פשוט נכנסה והשתלטה לי על הגוף ולא יכלתי לזוז ומה שזה לא היה הזיז לי את הידים ואת הגוף לתנוחה ישרה שבה הידים פרושות לצדדים ולא יכלתי לזוז מהתנוחה הזאת או לדבר (אבל ניסיתי) זה הרגיש כל כך אמיתי כי השתכלתי על התיקרה ופשוט הרגשתי את זה בגוף שלי אני ממש לא יכולה להסביר אבל ממש הרגשתי פיזית מישהו אחר נכנס לגוף שלי , איפה שהעצמות הרגשתי כמו משהו זרם לכל אורך הגוף זה פשוט השטלת עלי ופחדתי ואני זוכרת שבאותו זמן פשוט חשבתי שזאת אולי סבתא שלי שרצה לתקשר איתי כי נפטרה ממש ממש מזמן לפני 15 שנה .... למישהו יש רעיון כי זה הרגיש ממש ממש אמיתי

סימה היקרה אין את מביאה כאן חלום אלא מצב נוירולוגי-תודעתי שחווית בזמן התעוררות. נראה שזוהי תסמונת של מצבי התעוררות המלווים בחוסר יכולת לדבר ובהעלמות של תיפקודים מסוימים לפרקי זמן שונים. מומלץ שתפני את שאלתך לנוירולוג באתר דורטורס.נדמה לי שאין המדובר בהשתלטות נשמתית או רוחות רפאים אלא פשוט במצב נוירולוגי רפואי. כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות