חלום על מוות בני האהוב ומותו של אהובי

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

03/01/2011 | 08:46 | מאת: J.P

אני נשואה. עד שהכרנו הנישואין היו חסרי תשוקה, רגש ואהבה. שיגרה. הכרנו לפני כשנה. החל טירוף של אהבה, תשוקה וכאב אותם לא חוויתי מעולם. המון כאב,בלבול ואובססיה שמשתלטת... (מצד שנינו). תחושת חוסר שליטה מצד שנינו. הוא אהבת חיי ואני לא מסוגלת לבצע את המתבקש. גם אינני מבינה מה מתבקש. החלום - אני נמצאת באירוע. הרבה אנשים ויחד עמי נמצאים בני האהוב וגם הוא. אהובי היקר. בשלב מסויים אני יוצאת מהבניין ופתאום מבינה שהמבנה עומד להתפוצץ על האנשים שבתוכו ובינהם נמצאים ילדי וגם אהובי. שניהם שם (את בעלי לא ראיתי ולא רואה בחלום. הוא לא קיים שם, יש לי גם ילדה וגם היא לא בחלום).  אני נכנסת לבניין ממול ורואה נער שעומד להפעיל את הפצצה. אני מתחננת בפניו, מתפרקת וזועקת שירחם,שלא יפעיל את הפצצה. רוצה לצרוח להזהיר, ולא מצליחה. הוא מפוצץ את המבנה על יושביו ובתוכם הילד שלי ואיתו אהובי. אני מחפשת אותם בטירוף ולא מוצאת. מבינה ששניהם נהרגו. בשלב הזה התעוררתי מזועזעת,בוכה, מבולבלת.. רצתי לחדר השינה של בני ומיד בבוקר הודעה שיחה עם אהובי. חלפו שבועות ואני עדיין חווה את החלום והחוויה. אנא עזרתך... התפרקתי.

פונה יקרה נראה שהחלום מבטא את המתח, הבילבול והקונפליקט העז בו את נמצאת בעת שאת מקיימת רומן סוער מלא אהבה ותשוקה עם מאהבך. החשש המטבטא בחלום הוא חשש של פגיעה, התפרקות ואובדן. פחד אחד - המובע בחלום הוא פחד של אובדן המאהב (לא ברור אם גם הוא נשוי ובעל משפחה) והפחד האחר הוא של התפרקות משפחתך (מות הילד בחלום) בעקבות הרומן שכן איו ספק שרומן כזה אינטנסיבי עשוי לערער את שלוות הנפש בתחום המשפחה ועשוי להוליך לפירוק המשפחה. החלום אינו מבשר חלילה שאסון פיזי עלול להתרחש בחייך אלא מבטא על המתח הנפשי העז שבו את נמצאת וקורא לך להתבונן פנימה ולנסות לפתקח את הקונפליקט שבין חיי הנישואין לבין קיומו של רומן מחוץ לנישואין. כל טוב ובהצלח אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות