איך מפסיקים לחלום?

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

02/01/2011 | 16:03 | מאת: מעיין

האם יש דרך להפסיק לחלום? אני חולמת המון, על כל דבר שרואה או נתקלת ביום יום. כך יוצא, שאני מתעוררת בד"כ מאוחר (מרגישה שהחלומות לא נגמרים) או שמתעוררת עייפה (תחושה כ"כ אמיתית של החלומות, כאילו באמת פעלתי ועבדתי בזמן החלום) לסיכום- מפריע לי מאוד העניין של החלומות, והייתי שמחה לשמוע על דרך למנוע/להפחית את החלומות. תודה רבה

מעיין היקרה החלימה המוגברת שלך מעידה על צורך נפשי להתמודד עם בעיות רגשיות לא פתורות בחיי הערות. העובדה שאת קמה עייפה ומותשת, מראה כי עוצמת הרגשות העולים בחלומות הינה גבוהה. אין אפשרות לנתק בין עוצמת הרגשות העולים בחלומות לבין עוצמת הרגשות הלא פתורים המסתובבת בנפשך. האפשרות הטובה ביותר היא לפנות לטיפול פסיכולוגי על מנת להקל על העומס הרגשי בו את נמצאת. מומלץ שתפני את השאלה גם לפורום פסיכיאטריה. כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות