תינוק

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

01/01/2011 | 16:02 | מאת: שירי

שלום, יש לי 2 בנות בהפרש של שנה וחצי בערך בין אחת לשנייה . חלמתי חלום שבו אני מאבדת את ביתי הבכורה או שחטפו אותה ואני לא מצליחה למצוא אותה , כל החלום אני מרגישה שאני מחפשת אותה. כמו כן ,לאורך כל החלום אני מרגישה שרוצים לקחת לי גם את ביתי הקטנה ואף יש רגעים שאני הרגשתי בחלום שלקחו לי אותה ואז היא שוב הייתה בידיים שלי . אני גם זוכרת בריכה . אין לי מושג לאן לכוון את המשמעות של החלום . אשמח לקבל פירוש הגיוני עד כמה שאפשר. תודה

שירי היקרה ראשית נפנה אותך לחלום דומה: http://www.doctors.co.il/forum-4089/message-1993#message-1993 בשל הדמיון בשם ובתוכן החלום אני חושבת שמדובר עצם באותה פונה. במידה ואני טועה, אודה לך אם תמסרי יותר פרטים אודותיך, אודות הקשר לבנות, ואודות תפיסתך את אמהותך, על מנת שנוכל לתת תשובה יותר ספציפית. במידה והינך אותה פונה שכבר ענינו לה ומדובר בעצם בחלום חוזר של חטיפת הבנות, הרי שהנושא הופך להיות מציק ממש ורק מעיד על עוצמת החרדה. במידה וחלומות אלה יחזרו פעמים נוספות, מוטב לגשת לאיש מקצוע על מנת לברר את המקור לחרדה. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות