חטיפה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

30/12/2010 | 21:58 | מאת: שירי

יש לי 2 בנות קטנות,אחד בת שנה וחצי ושנייה בת חודש. חלמתי בלילה שחוטפים את הילדה בת השנה וחצי ואני כל הזמן מנסה למצוא אותה ואת הבת בת חודש גם כל הזמן מנסים לחטוף . אני לא זוכרת עוד פרטים אבל הייתי רוצה לדעת מה זה אומר פחות או יותר? הרגשתי כאילו זה אמיתי .

שירי היקרה אין ספק שאחד הדברים המפחידים ביותר הינו פגיעה בילדים. הדבר מעורר חרדה וחוסר אונים. חטיפה הינה אחת מסוגי הפגיעות, אם כי הפחות נפוצות, של פגיעה בילדים אך גם היא ללא ספק מעוררת חרדה רבה. כך שמהות החלום הינה של חרדה. השאלה היא אילו תכנים מעוררים בך חרדה? האם קיימים בך פחדים או חוסר ביטחון ביחס לתפקודך כאם? האם קיימת בך חרדה להתפתחות הבנות או ביחס לבריאותן? האם קיימים בך פחדים ביחס ליחסי הזוגיות במשפחה או שמא פחדים מסוגים אחרים? לעיתים פחדים מתחומי חיים אחרים עלולים להתנתב בחלום ולקבל צורה ותוכן שלא בהכרח קשורים ישירות למקור הפחד. בררי לעצמך אילו נושאים מציקים לך או מפחידים אותך במציאות ונסי למצוא את שיטת ההתמודדות היעילה עבורן. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות