מוטרדת מחלום...

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

13/07/2010 | 00:19 | מאת: כרמית

אילנה שלום, אשמח אם תוכלי לעזור לי לפענח חלום שלי. חלמתי כמה פעמים לאחרונה חלום דומה: שבן זוגי (שהוא גם בן זוגי במציאות) מזלזל בי, מתרחק ממני ומתעניין בנשים אחרות. הרגשתי בחלום שאני לא מעניינת אותו ושהוא צוחק עלי... במציאות אני מרגישה המון אהבה ותמיכה מצידו וכשסיפרתי לו על חלומות האלו הוא נדהם והיה מאוד מופתע...יכול להיות שאלו הפחדים שלי שמתממשים בחלום? או שיש לכך משמעות אחרת? תודה רבה מראש!

כרמית היקרה , מבין שתי האפשרויות או שהחלום מבטא פחדים עמוקים שלך או שהחלום מהווה סוג של נבואה עתידנית, הייתי בוחרת באפשרות שהוא מבטא את פחדייך. לעיתים במציאות אנו מקבלים של תמיכה ואהבה אך החרדות שבנו עלולות להיות עמוקות, כגון, לאבד את הטוב שיש לנו. באיזו מידה את חווה בחיי היום יום את פחדייך כלפי בן הזוג? האם פחדים אלו מתבטאים ביחסים? האם היה אירוע כלשהו שגרם לעליית פחדים כה עמוקה? מקווה שנתתי לך קווים למחשבה, כל טוב, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות