חלום ספציפי שחוזר על עצמו

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

25/12/2010 | 17:51 | מאת: דפנה

הי אני רווקה בת 34 גרה לבד בת"א יש לי חלום סיוטי שחוזר על עצמו אחת לחודש חודשיים. חלמתי אותו עד כה כשלוש ארבע פעמים. בחלום אני לא מצליחה לראות. לא שאני עיוורת אלא רואה ממש ממש מטושטש ולא מצליחה לפתוח את העיניים. כאילו יש לי דלקת עיניים שאני לא מצליחה לפתוח את העיניים וזה לא עובר. זה לא כואב לי בחלום אלא מאוד מאוד מציק, אני מרגישה שאני מתאמצת מאוד והעיניים דומעות כל הזמן בנסיון לפתוח אותם. כל החלום אני בלחץ מזה שאני לא רואה. בחיים האמיתיים שלי אני יכולה לחשוב על שני דברים שאני לא רואה: 1. ההורים שלי שאף פעם לא אומרים את האמת לגבי איך הם מרגישים מבחינה בריאותית על מנת לא להלחיץ את הילדים. הם בריאים טפו טפו אבל חס וחלילה אם קורה משהו זה מתגלה רק בדיעבד. 2. אני מאוהבת בבחור הרבה זמן, מפלרטטים בלי הרף אבל לא מתקדם לשום מקום. העסק מורכב מכיוון שמדובר במקום העבודה. הוא לא הומו ולא נשוי כך שאת זה אני רואה היטב :) אבל יכול להיות שהפלרטוטים הם רק פלרטוטים ואני לא רואה את זה שזה לא יביא אותי לשום מקום. בקיצור חלום מבאס אשמח לניתוח ניסיתי לתת מלא פרטים :) תודה רבה!

דפנה היקרה נדמה לי שהטבת להבין את חלומך. בדרך כלל חשוב לנו לראות את הדברים החשובים והיקרים לנו. דברים פחות חשובים לנו, לא אכפת לנו כל כך אם לא נבחין בהם ולא נראה אותם כהלכה. את ציינת בהערה לחלום ששני דברים יקרים לליבך וחשוב לך לדעת אותם, כלומר - לראותם: מצב הבריאות של הורייך, אך נדמה לי שבשלב הנוכחי חשוב לך לראות ולהבין מדוע פלירטוטים עם הבחור אינם מצליחים לפרוץ את המסגרת הנוכחית ולהתפתח לקשר זוגי. האם יתכן שעלייך לנקוט אסטרטגיה אחרת ושונה ביחס לבחור זה? האם עלייך להטיב להתובנן ביתר עומק כדי להבין מה חוסם את התפתחות הקשר? (אמנם הוא לא הומו ולא נשוי, אך יכולות להיות עוד מגבלות כמו למשל קשר עם בחורה אחרת...). החלום קורא לך להטיב ולראות מדוע תקוע הקשר עם הבחור. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות