הקאה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

21/12/2010 | 12:54 | מאת: אור

שלום רב, אני ובעלי זוג בני 30 נשואים קרוב לשנה, היחסים בינינו טובים ואוהבים, אנחנו מצפים לילדינו הראשון (אני בחודש שמיני), אני לא עובדת, בעלי מנהל את העסק המשפחתי...בגדול הכל די רגיל. הלילה חלמתי שאני שוכבת במיטה - מכוסה, ובעלי קם מהר ורץ לשירותים כדי להקיא, הוא מקיא פעמיים בכיור שטף של מים חומים ובזרם חזק זה יוצא מפיו. בחלום הרגשתי דאגה נוראית אליו, צעקתי מפחד. כשהתעוררתי יכולתי לחשוב רק על זה, אולי מפריע לו משהוא שהוא לא אומר??? אודה ואשמח לתשובה.

אור היקרה בחלום בעלך אינו בקו הבריאות ומקיא פעמיים בעוצמה. כלומר מי שאינו תקין בבריאותו על רקע פיזי או נפשי הוא בעלך. האם את חוששת מתגובות רגשיות לא הולמות את ציפיותייך מצד בעלך סביב נושא הלידה? האם את חוששת שלא יהיה במצב הרגשי או הפיזי המתאים כדי לתמוך בך בזמן שתהיי זקוקה לו ואולי באופן פרדוקסלי הקיא החום של בעלך הוא הדרך שאת חווה אותו מזדהה דווקא עם תהליך הלידה. אמנם הוא לא יכול ללדת כאישה אז במקום זאת הוא מוציא זאת דרך הפה. בררי לעצמך אילו מהפירושים הוא התואם ביותר את הרגשתך הפנימית. חלומות נעימים כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות