הריון

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

17/12/2010 | 15:37 | מאת: שם בדוי!

היה לי חלום שמטריד אותי מאוד. חלמתי כמה פעמים על הריונות. חשוב לציין שאני רק בת 17. בחלון אחד, הייתי בהריון וילדתי ביצה. שמתי אותה במקום שחשבתי שהיא תיהיה בו בטוחה, שמתי אותה במקלחת. עמדתי למות, אני לא יודעת מה הייתה הסיבה ואמרתי לאמא שלי שתשמור עליה כי אני הולכת למות וזה מה שיישאר ממני. לאחר מכן, המנקה הזיזה את הביצה והייתי ממש נסערת כי עכשיו היא בסכנה. החלום השני על הריון היה שפיתאום גיליתי שאני בהריון ולא ידעתי מה לעשות ולא הבנתי איך, כי לא שכבתי עם אף אחד וכששאלו אותי של מי התינוק אז אמרתי שם של מישהו ש(במציאות)אני לא באמת מכירה, מישהו מהשכבה שלי. ומישהו אחר שאני מכירה אבל אנחנו לא מדברים, ממש טיפל בי ודאג לי וחשב שאני הולכת ללדת בכל רגע עד שדיברתי עם אמא שלי והיא אמרה שאני בחודש חמישי.. וחשבתי לעצמי - איך אני אנהג בהריון?! עכשיו לחכות עוד 4 חודשים?! ואז כשסיפרתי את זה לבחור שדאג לי הוא ממש כעס עליי כי הוא חשב שאני כבר עומדת ללדת. התלבטתי מה לעשות עם התינוק ולא ידעתי, מאוחר מדי להפלה ורציתי למסור אותו לאימוץ או לטפל בו ואפילו חשבתי למכור אותו כי אני צריכה כסף. אני לא יודעת מה עשיתי בסוף אבל אני זוכרת שלא רציתי כסף בשביל התינוק כי זה הרגיש לי לא מוסרי... החלומות האלה מטרידים אותי כבר כמה זמן, אשמח אם תוכלי לעזור לי. תודה רבה

פונה יקרה בחורה בת 17 ללא ספק לא אמורה בתרבות שלנו ובתקופה שלנו להיות בהריון. זה מוקדם מדי, מעיק מדי ומסבך את החיים. כך שחלומות על הריון, שלבטח אינך רוצה בו בגילך הנוכחי,נראים כחלומות חרדה. בחלום הראשון קיימת חרדה פן תמותי והביצה הנשארת אחרייך עלולה חלילה להתפוצץ וגם בחלום השני אינך יודעת איך להמשיך לנהוג בהריון כלומר ההרגשה היא שההריון מסבך אותך וכמו כן מעלה שאלות מוסריות אודות התנהלות עם התינוק העתיד להוולד. יתכן שקיימת כאן חרדה מהמצב הכלכלי בו את נמצאת, יתכן שקיימת כאן רדה ממיניות וכללית קיימת חרדה מהסבכות ממצב בלתי רצוי העלול להיות בלתי הפיך שכן ללדת ילד זה מצב בלתי הפיך גם אם הילד נכנס לאימוץ, שכן עובדת הלידה התקיימה בכל מקרה. קיימות הרבה מחשבות על אובדן: אובדן הילד שעתיד להוולד (אימוץ/מכירה) או אובדן הביצה. נראה שאת מוטרדת ממחשבות של פרידה ואובדן, אובדן של קשר, אובדן של דרך או קושי בלדעת כיצד לנהוג במצבי החיים השונים. חלום ההריון נראה כחלום סמלי המצביע על דרגת חרדה ניכרת. בררי לאילו תחומים את משייכת חרדה זו. חלומות נעימים כל טוב ובהצלחה אילנה חלומות נעימים כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות