יין אדום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

04/12/2010 | 13:48 | מאת: חולמת

שלום, חלמתי שאני מבשלת, בא בעלי ושפך בסיר יין אדום וזה מצא חן בעיני.. (אני נשואה,ללא ילדים.) תודה

פונה יקרה על פניו בתוכן הגלוי בעלך מעשיר את התבשיל שבסיר. הוא שופך לתוכו יין והדבר מוצא חן בעינייך. משום מה נדמה שהחלום משקף משאלות להריון. הסיר בו "מתבשלים" הדברים הוא הרחם והיין שבעלך שופך לתוכו, המשביח אותו הוא הזרע המפרה. האם בתקופה הנוכחית קיימות משאלות אודות הריון? האם הנושא עלה ביניכם? האם אתם מנסים להכנס להריון בתקופה הנוכחית? מקווה שפירוש החלום תואם לנסיבות החיים הנוכחיות. חלומות נעימים כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות