תופעה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

06/07/2010 | 16:36 | מאת: שירה

בתקופה האחרונה, בימים שאני עוסקת במשהו מטלטל רגשית,(מסוגים שונים) אני צועקת בלילה (מתוך השינה) ומעירה את הורי. אני כבת 30. כך שזה די מביך. איך ממגרים את התופעה?

07/07/2010 | 14:12 | מאת: עצמאותה

עוברים לגור כבר מחוץ לבית ההורים, בגיל 30

שירה היקרה, הפורום מיועד לסייע בהבנת חלומות בלבד. התופעה איתה את מתמודדת אינה זקוקה לפירוש שכן ברור לך לחלוטין שהצעקות נובעות מתוך תכני חלום בהם את נסערת רגשית. הפיתרון ככל הנראה טמון ביכולת להשיג רגיעה בדרך של התמודדות עם הנושאים המטלטלים רגשית. האם את חושבת שטיפול פסיכולוגי יכול לעזור לך? בני אדם לעיתים קרובות מביעים את עצמם תוך כדי חלום באופנים שונים כגון דיבור , צחוק, בכי, צעקה וכיו"ב. אלו הם ביטויים אנושיים במהלך החלימה לתוכן החלום. כל טוב, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות