חלום...

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

11/07/2010 | 14:23 | מאת: ענת פרי

לפני יומיים חלמתי חלום בו אני זוכה בלוטו ולא רק זה ממש חלמתי שאני מגיעה לבית של הוריי באמצע הלילה מעירה אותם ומספרת להם שאנחנו עשירים ושעכשיו הם יוכלו להתחיל לטפל בעצמם יותר ולהפסיק לדאוג לנו הילדים

ענת היקרה, החלום מדבר בעד עצמו. קיימת כאן דאגה למשפחה, להורים, למצב הכלכלי וכללית משאלה לעתיד טוב יותר בו כל הדברים הפיזיים וכל הנראה גם הרגשיים יסתדרו מאליהם כבמטה קסם. מה מציק לך באופן אישי בחייך שהיית רוצה שיעלם בקסם בבת אחת בחייך? האם את חושבת שהפיתרון לכל הבעיות איתן את מתמודדת הוא כספי בלבד? האם יש לך דרכי תגובה התנהגותיות הולמות להתמודדוות עם בעיותייך או שמא את חשה חסרת אונים ולפיכך התקווה היחידה היא פתרון של קסם? מקווה שנתתי לך כיוונים למחשבה, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות