פירוש חלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

11/07/2010 | 12:36 | מאת: אלה

חלמתי שאני אמורה לעבור ניתוח עיניים. אני לא סובלת מבעיות מיוחדות בעיניים (מרכיבה משקפיים). נוסף לזה מוזר בעיניי שמשפחתי נתנה לי להתאשפז לבדי, להיות 4 ימים לבד לקראת ואחרי ניתוח העיניים ולא התלוו אליי. זכור לי שמאוד פחדתי מהניתוח אשמח לתשובה.

אלה היקרה, מאחר ואין פרטים מזהים אודותייך כנדרש הרי שהפירוש יהיה חלקי ולא ממצה. תפקיד העיניים הוא לראות את המציאות, להבחין בין פרטים, לאבחן מצבים ולהדריך ולכוון את התנהלותנו הפיזית וההתנהגותית בעולם. החלום מציין פגם בעיניים המחייב ניתוח ומעורר בך בהלה רבה וכן חוויה של נטישה ע"י משפחתך. מה אינך מבחינה כהלכה בחייך? אילו תחומים של רגשות והתנהגויות אינן ברורות לך מספיק ואת מרגישה שאינך מתנהלת בהם כהלכה? אילו רגשות ומחשבות בתוכך את נמנעת מלראות ולהודות בקיומם? החלום קורא לך להתבונן לתוך עצמך לחלקים בנפש ולמצבי מציאות אותם את נמנעת מלראות באופן ברור. באופן סימבולי החלום הופך זאת לבעיית עיניים הדורשת ניתוח. שיהיה בהצלחה, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות