ממלכה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

14/11/2010 | 22:19 | מאת: אורית

אני אישה נשואה מזה עשר שנים יש לי שני בנים{ממש מלאכים} ובעל תומך ואוהב , ברוך השם המצב הכלכלי והכל הולך לנו טוב . אבל איך שזכור לי מאז שהתחתנתי היו לי כמה חלומות שתמיד אני רואה את הבית שלי עם יותר חדרים שאף פעם לא ראיתי אותם כאילו הבית שלי נהפך לממלכה שבה המון המון חדרים חדשים בנוסף למה שיש לנו ורואה את הכל יוקרתי של ממש. ולהזכחר לכם שאני אישה מסתפקת במיעוט ולעולם לא חושבת להוסיף חדרים לביתי או לגדל איזה חלק ששיך לבית ועוד דבר יש לנו בית פרטי ענק בסביבות ה400 מטר. ותודה אם תענו לי

אורית היקרה במציאות יש לך בית ממש גדול, בהחלט לא צנוע כך שאין מה להוסיף בו חדרים נוספים שכן ממילא הוא גדול מאד. אך בית יכול לסמן גם את פנימיות הנפש. האם את מרגישה שחייך כיום הם חיי שגרה, אמנם טובה, אך עדיין שגרה? האם יש תחומים חדשים של עניין, לימוד או תעסוקה שהיית רוצה לפתח בחייך? החדרים הנוספים שאת מצמיחה בחלום מדברים על חדרי נפש חדשים שאולי היית רוצה להכנס בהם, לבדוק את פנימיותם או להצמיח חדשים. יש כאן שאיפה להרחבה של החוויות, גם אם הן טובות ומספקות ולהעמקה של חיי הנפש. החלום קורא לך להתבובן פנימה ולגלות משאלות לצמיחה פנימית ולהרחבה שאולי אינך נותנת את דעתך עליהם בחיי היומיום. חלומות נעימים כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות