סוסים

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

31/10/2010 | 13:57 | מאת: אילתית

אני בת 30 נשואה + וגרה בכיף ברוך השם. חלמתי לפני כמה לילות בחצר של הבית שלי היה עדר של המון סוסים ששמעתי את קולם והיו נהנים להם וראיתי אותם אוכלם שיח משותף ונדמה לי שראיתי את השמחה שלהם ואל תשאלי איך כי כך הרגשתי כשהתעוררתי שהיה להם טוב.. אשמח אם תעני לי

פונה יקרה האווירה הכללית שאת מתארת היא של שמחה. הסוסים היו שמחים ואכילת השיח נעשתה בשמחה. מה מסמל סוס עבורך? אילו אסוציאציות מעלה הסוס עבורך? קשה להבין את סיפור החלום מבלי לדעת את הזיכרונות והחוויות שיש לך בנוגע לסוסים ואת רגשותייך כלפיהם. מכל מקום ציינת שהיה זה חלום של שמחה, כך שיש להניח שהאסוציאציות כלפי הסוסים הם חיוביות. האם יש לך בהווה תשוקות להתקדם ולדהור קדימה בתחום כלשהו בחייך? האם את חשה חלק מקבוצה כלשהי אליה את שמחה להשתייך? פירוש החלום תלוי בתשובותייך לשאלות שהובאו כאן. חלומות נעימים כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות