חלום על הגל הגדול

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

27/10/2010 | 21:48 | מאת: רונה

אני אלמנה מזה 20 שנה אני חיה לבד אני בת 67 יש לי חלום שהתחלתי לחלום אותו בפעם הראשונה בסביבות עשרה לחיי,שאני ילדה ההולכת לים בתל אביב פתאום הים נסוג והפך לחרבה ואני הולכת בחרבה, ופתאום אני רואה את הגל הכי גדול והכי גבוה שניתן לדמיין ואני מתחילה לרוץ בחזרה לחוף ואני לא ממסתכלת אחרי ואני מתעוררת.בפעם השניה אותו חלום אלא שהפעם אני עם ביתי ואותו הדבר אני רואה את הגל ואני חוזרת ומתעוררת. וכך עוד איזה פעם או פעמיים. וכאשר ראיתי בטלויזיה את הצונאמי זה היה בדיוק כך הים נסוג ופתאום מגיע גל צונאמי וזה פשוט מפחיד ואני אף פעם לא יכולה לראות מה יקרה עם אני אשאר ולא אתעורר. מה זה יכול להיות?

רונה היקרה מאז היותך בת עשרה, יש לך חלום חוזר שהמוטיב המרכזי שבו הוא הימלטות מסכנת טביעה ומוות. מאז חלפו הרבה שנים וככל הנראה גם הרבה אירועים בחייך, אך בתוכך נשאר לא פתור פחד מסוים מאובדן טביעה וחוסר אונים. בררי לעצמך לאילו עולמות תוכן שייך פחד זה והאם לאחרונה חל אירוע כלשהו שהעלה שוב למודעות פחד ישן זה. האם במציאות חווית אי פעם סכנת טביעה מסוג כלשהו או שמא חווית הטביעה מייצגת כאן הבט פסיכולוגי של לטבוע בתוך דאגות, חרדות או צרות? חלומות נעימים כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות