חלום מתוק

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

26/10/2010 | 14:51 | מאת: לנה

חלמתי חלום מאד נעים על כך שאני מסתובבת בגן ירק וקוטפת מן העצים פירות ואוכלת הטעםץ יכולתי ממש לחוש את הטעם המתוק של הפרי. יש לציין כי אני בהריון)))) האם יש קשר בין הדברים? ומה פשר החלום? תודה...

לנה היקרה החלום הוא מאד חושני שכן לא רק שקטפת את הפירות, אלא גם הצלחת לחוש את טעמם. כלומר זהו חלום המבטא משאלה מאד חזקה להגשמה במציאות של התקוות והחלומות. מאחר ומדובר בפרי העץ אותו חווית בצורה מאד חיה, אני מניחה שהכוונה היא להשתוקקותך לחוות כבר את פרי בטנך במהרה. לידה קלה ונעימה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות