פירוש חלום בבקשה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

24/10/2010 | 22:16 | מאת: נטלי

חלמתי על פסלים כהורים של סבי שנפטר לפני כ-3 חודשים, וסבתי. על מדף עם מלא אביזרים של סבא. ואז פתאום אחת הפסלים מדברת אלי ואומרת לי לקחת את הטלפון ולהגיד הלו כי סבא יענה לי, ואני אומרת לה אבל הוא לא חי, והיא מתעקשת ואני עונה והוא באמת מדבר איתי. ומספר לי שהוא בעולם הבא לא צריך לדאוג יותר לבריאות שלו ויכול להנות מאוכל (היה חובב אוכל). בכל חלום שלי אנחנו מדברים בטלפון. מה אומר החלום שפסל דיבר אלי? האם סבא שלי באמת מתקשר איתי או שזו רק אני שחושבת עליו פשוט המון ואז זה מתבטא בחלומות? תודה

נטלי היקרה ברמה הפסיכולוגית, אין ספק שקיים געגוע לסבא עליו את מרבה לחשוב ומכאן הופעתו בחלומות. ברמה הרוחנית יהיו שיטענו שהתדר הרוחני הוא המפעיל את החלומות על סבא ובמובן זה, יש כאן סוג של "תיקשור". מדוע חשובה לך ההבחנה בין הצד הפסיכולוגי והצד הרוחני? כך או כך, את חושבת עליו ומקיימת איתו קשר בפנימיותך באמצעות החלום וככל הנראה זה מה שחשוב. אם להאמין ברמה הרוחנית נותן לך הרגשה טובה יותר, שזה הוא הסבא שמתקשר אלייך, את רשאית להחזיק בדעה זו. חלומות נעימים כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות