חלמתי ש...

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

21/10/2010 | 13:32 | מאת: שואלת

אני בת 28, רווקה, גרה עם ההורים, לפעמים אני מרגישה שהאווירה בבית מקשה עלי, ויש לי צורך גדול לגור לבד בשביל תחושת החופש בעיקר. חלמתי שאני נמצאת בחדר אמבטייה, ומברשת השיניים שלי חסרה, הדלת היתה פתוחה וליד עמדה חברה של אמא שלי והיא דיברה איתי. מעבר לזה לא זוכרת פרטים.

פונה יקרה בהעדר פרטים אודותייך יש קושי לפרש את החלום. הרמז היחידי היה שמברשת השיניים לא היתה באמבטיה. האם פירוש הדבר הוא משאלתך לא לגור יותר בבית כך שגם מברשת השיניים שלך כבר לא תמצא באמבטיה? מברשת שיניים מצביעה על נוכחות של בעליה ולפיכך בדקי באיזו מידה החלום מבטא את משאלתך לעזוב את הבית ובאיזו מידה הדבר קשה לך שכן בחלום את משוחחת עם חברה של אמך שאולי מייצגת את אמך עצמה. כלומר האם ייתכן שהקשר אל האם הוא כה מורכב שאינך יכולה להשתחרר ולעזוב. חלומות נעימים כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות