שלום אילנה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

19/10/2010 | 11:55 | מאת: שיר

אשמח לעזרתך לגבי חלום מטריד מאוד שהיה לי הלילה. בחלומי אני יושבת ומדברת עם בת זוגתי שלפתע אני מקבלת מכה ביד מקדימה מיד ישנה טיפה סגולה ניגרת מהיד והיא נפתחת וממנה יוצא חרק עם מחושים. אני נבהלת ומראה לחברה שלי ואחריו יוצא שוב בדיוק אותו החרק. בתחושה אני המומה ומאובנת ולא יכולה לעשות עד דבר עד שהאירוע מסתיים סה"כ 4 או חמישה חרקים כאלה. אשמח מאוד ואודה לעזרתך בפרוש החלום תודה ויום נפלא, שני

שיר היקרה החלום מדבר על התנפצות של סיטואציה טריוויאלית והפיכתה לסיטואציה בדיונית מאד מפחידה. הדם הוא סגול, משהו לא טבעי ומתוך היד יוצאים 5 חרקים. האם למספר 5 יש משמעות כלשהי ביחסייך עם בת הזוג או בחייך באופן כללי? החלום הוא מפחיד ומוזר והשאלה היא האם הוא מרמז על היבטים מוזרים, בלתי מובנים או חסרי פשר ביחסייך עם בת הזוג? האם את חוששת מהפתעות בלתי נעימות או מכאיבות? זהו חלום של חרדה המתרחש בקונטקסט של קשר עם בת זוגך. לפיכך השאלה היא מה בקשר עם בת הזוג מעלה בך חרדה ואי שקט. חלומות נעימים כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות