בית גדול מאוד

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

19/10/2010 | 08:12 | מאת: מור

שלום , חלמתי על בית מאוד מאוד גדול ומפואר הנמצא על הים , משהו שאי אפשר לתאר כמה הוא יפה , החדרים גדולים , תקרה גבוהה ,אין הרבה רהיטים , כולם באים לראות את הבית ומתרשמים . הבית קצת גדול מדי ומפחיד בשבילי בחלום אבלאני מאוד גאה להציג אותו . יום לפני חלמתי גם חלום על בית מאוד מפואר , טוילה גדולה , שהקומה השנייה שלה הייתה רדופת רוחות ומפחידה ,מאוד פחדתי לעלות לשם . היו עוד פרטים שפרחו מזיכרוני . אשמח לקבל פירוש . תודה

מור היקרה בהעדר פרטים אישיים פירוש החלום יהיה חלקי ולא מדויק. המשאלה לבית מפואר ויפה יכולה בהחלט לסמל את השאיפה ליציבות, לביטחון, לחיים של שפע ולמשפחתיות מאושרת. בשני המיקרים, אין את חשה טוב כלפי הבית שכן אחד מהם גדול עלייך ומפחיד ובשני יש רוחות. כאמור, איני יודעת את גילך ואת מצבך המשפחתי. החלום מביע אי אמון להשיג את המשאלות החיוביות שכן בכל משאלה טמון העוקץ או הפחד. בררי לעצמך מהן תחומי המשאלות של חייך ומהן הספקות שאת מטילה בהן. האם את מרגישה שאת מכשילה את עצמך בהשגת מטרותייך? באיזשהו אופן החלום הופך דבר הנראה יפה וטוב במבט ראשון, לדבר שיש בו פגמים ופחדים. באיזו מידה הדבר משקף את עמדותייך כלפי תכני חיים שונים? את מתחילה דברים בהתלהבות ובראייה חיובית ותוך כדי זה חווה פחד ואי יכולת והדברים מתקלקלים לך. חפשי לגבי באילו תחומי חיים הדבר בא לידי ביטוי. חלומות נעימים כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות