חלום על מוות

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

17/10/2010 | 12:56 | מאת: טל

לפני זמן מה בהיותי בהריון עם ילדי הראשון חלמתי על מותי. הייתי בירושלים (כנראה)מולי עמדו 3 מחבלים חבושי כאפיה שירו לכל עבר. אני זוכרת שפחדתי מאד ונוריתי במצח. לרוב חלומות על מוות היו מסתיימים פה (אצלי לפחות) אבל המשכתי לחלום וחוויתיי את מותי (לכאורה) במין תחושה חוץ גופנית. החלום הסתיים כשאני רואה את עצמי שרועה על הרצפה ללא רוח חיים . האם אנשים חולמים את מותם? האם יש פירוש לחלום? - עברו כבר כמה שנים מאז ועדיין אני זוכרת (ומוטרדת??) מהחלום תודה

אורלי היקרה לא ברור מדוע עד היום החלום הזה חשוב לך ומטריד אותך. מאילו נסיבות של מוות את חוששת? כמה החרדה מהמוות נוכחת בחייך כיום כדאגה לשלמות גופך, לבריאותו ולחייו של ילדך, ולאלו של יקרייך הסובבים אותך? אנשים חולמים אודות מותם אך השאלה היא מדוע מספר ניכר של שנים את עדיין מוטרדת מהחלום. האם את רואה בזה סוג של נבואה פנימית? כדאי לחשוב שמוות הוא סוג של טרנספורמציה ולעיתים חלום על מוות מייצג פחד או משאלה לשינוי עמוק ומהותי באורך החיים ובהעדפות האישיות. חלומות נעימים כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות