תינוקת בת שבוע סובלת

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

07/05/2013 | 15:17 | מאת: ליאת

שלום רב, יש לנו תינוקת קטנטנה בת שבוע נולדה באופן רגיל, 3 קילו נראה כי היא סובלת מגזים מאוד- משעה 3 עד 12 בלילה ב-3 ימים האחרונים מתפתלת מכאבים, בוכה וצורחת בחוזקה וכמובן משחררת גזים כמו כן נראה שהיא רעבה תמיד- שמה אגרופים בפה, מוצצת אצבע, ומראה תסמיני רעב חזקים היא ניזונה מסימילאק קומפורט עם אוונט פטמה הכי קטנה- ועדיין בולעת את האוכל במהירות רבה וכאילו נשארת רעבה אחר כך- אני נותנת לה כל 3 שעות 60, אם כי לפעמים זה יוצר פחות מ-3 שעות כי הילדה פשוט נראית מורעבת בעריסה היא מתפתלת כל הזמן ונראה כאילו משהו מפריע לה וכואב לה מאוד כמו גם עושה תנועות עם הפה כאילו משהו מגעיל אותה כל הזמן אנחנו חסרי אונים! אשמח לעצה

07/05/2013 | 22:13 | מאת:

אכן קצת מוקדם להופעת גזים אך אנא תני לה פורמולה ללא לקטוז אולי יעזור לה , כמו כן אם מאוד רעבה תני לה עוד 10-20cc לארוחה