כתמים בצואה

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

30/04/2013 | 17:34 | מאת: איריס

שלום, לבן שלי, כמעט בן 4 חודשים הופיעו בצואה מעין חתיכות שחורות קטנות, והן נמרחות, כלומר לא נשארות בצורתן (סליחה על התיאור...). הילד ניזון מנוטרמיגן ומעט חלב אם. מעולם לא אכל מוצקים. רופא המשפחה אמר להתעלם מזה אך זה עדיין מטריד. זה הופיע בשבועיים האחרונים 3 פעמים. אשמח לדעתך תודה

30/04/2013 | 21:49 | מאת:

האם מקבל ברזל? - ברזל שלא נספג עלול לגרום לנ"ל אם לא מקבל ברזל כדאי לבצע בדיקת צואה לדם סמוי

30/04/2013 | 22:20 | מאת: איריס

הוא עוד לא מקבל ברזל ולכן אני מודאגת, והרופא שלו די זלזל בדאגה שהבעתי.