גזים ועצירות

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

26/03/2013 | 18:46 | מאת: קטי

שלום הילד שלי כבר בן חודשיים ושבוע, יש לו גזים קשים ובוכה ומתאמץ כדי לעשות קקי, היתה יציאה כל יומיים. בהמלצת רופא החלפנו אוכל ממטרנה חלבי, לצימחי לא עזר ועכשיו על סימילק אדוונס גם לא עוזר. בוכה רק מגזים או מעצירות. בדרך כלל בוכה ביום, לא רגוע. האם לעבור לסימילק ללא לקטוז? היציאה בצימחי היה קשה. משתמשת בגראפ עוזר לאותו רגע ואז שוב. מה אפשר לעשות. שוקל 6300 נולד 3500. אוכל בין 120 ל140 ולא פולט. אוכל כל 4 שעות. אני כבר לא יודעת איך אני יכולה לעזור לו? מה אתה ממליץ

26/03/2013 | 20:56 | מאת:

כדאי לחזור לבדיקה אתל הרופא שלו על מנת לודא שאין לו פיסורה שעלולה לגרום לחוסר שקט ובכי ביציאה