רוטה וירוס

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

22/08/2010 | 13:03 | מאת: אור

שלום, ביתי בת חודשיים ועוד כחודש וחצי היא אמורה להכנס לתינוקייה. האם מומלץ לחסן אותה נגד הרוטה וירוס? אורלי

22/08/2010 | 21:05 | מאת:

וירוס הרוטה הינו אחד הגורמים השכיחים ביותר לשלשולים בחורף , בעיקר בתינוקות וילדים קטנים ובהתאמה לאשפוזים רבים מאוד. אשפוז , מתן נוזלים לוריד והמתנה שהשלשול יחלוף והילד יתחיל לשתות בלי להקיא וכל זאת עם עוד 2-3 ילדים משלשלים בחדר.... תענוג מפוקפק הוכח שהחיסון מפחית תחלואה ואשפוזים , לכן לכן אני ממליץ להתחסן, אפשר לתת את המנה הראשונה עד גיל 12 שבועות. שנת לימודים בריאה ונעימה