שלשולים בבת 4 חודשים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

22/01/2013 | 20:53 | מאת: קרן

שלום, בתי בת 4 חודשים,אוכלת מטרנה חלבית מיום היוולדה(מלבד תקופה קצרה של סימילאק ואופטימיל).לפני כחודש התחילו לה כאבי בטן, התפתלויות ושלשולים לאחר כל ההאכלה, לעתים בתחילתה. בדיקת צואה גילתה ריר(התרבית תקינה) והרופאה אמרה שזה כנראה אלרגיה ושננסה תמ"ל אחרים. ניסינו נאוקייט ונוטרמיגן- הילדה מסרבת לאכול. ניסינו מטרנה ללא לקטוז- הבעיה לא נפתרה. על מטרנה צמחית הרופאה לא ממליצה כרגע.מה עושים?האם ייתכן שזו לא אלרגיה?האם יש אוכל אחר שניתן לנסות?בדיקות אחרות? תודה, קרן.

23/01/2013 | 22:18 | מאת:

אכן יתכן ומדובר באי סבילות ללקטוז והטיפול הינו נוטרמיגן או נאוקייט אפר להמתיק את הנוטרמיגן עם סוכר ענבים או טיפת תמצית וניל לאפיה