דם בצבע אדום בצואה

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

15/01/2013 | 20:16 | מאת: שרון

שלום, לתינוק בגיל 6 חודשים היה היום דם בצבע אדום טרי בצואה. זה קרה רק פעם אחת לאורך היום עד כה, בהמשך ליציאות מעט רכות ביממה האחרונה. הרופאה שלחה לבצע תרבית צואה ובכל מקרה נתנה אנטיביוטיקה לטיפול של 3 ימים (פעם ביום) לאחר ביצוע התרבית. האם זה חובה לקחת את הטיפול האנטיביוטי או שכדאי בכל זאת להמתין עד לתוצאות של התרבית שיקחו כמה ימים? תודה, שרון

20/01/2013 | 21:32 | מאת:

אני מניח שהרוםאה בדקה והתרשמה מהתינוקת ולכן החליטה על טיפול ללא בדיקה קשה לתת תשובה לכאן או לכאן