בן 6 עם גזים בלתי פוסקים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

03/12/2012 | 20:38 | מאת: מיקה

שלום לך דוקטור שטיין בני בן השש עם צליאק מזה שלוש שנים וכמובן מקפידים על תזוזה נ"ג. ביומיים האחרונים סובל מגזים מרובים ומסריחים לאורך כל היום.לא שינינו כלום בתזונה שלו.אוכל קורנפלקס,חלב,לחמניה עם גבינה-שתה היום מרק ירקות עם תפו"א (ייתכן?),בצל,גזר (אין כרוב),אורז ועוף.סיפר שצוחקים עליו.איך ניתן לעזור לו?האם יש משהו שיכול לסייע באופן מיידי ? תודה רבה

04/12/2012 | 22:25 | מאת:

לצערי אין פתרונות קסם תנו לו פחות מזונות שיוצרים גזים (חומוס טחינה כרוב) אם משלשל גם להפחית חלב ומוצרי חלב