קקי ירוק

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

10/11/2012 | 15:19 | מאת: דבי

הי, התינוקת שלי בת 9 שבועות, היא כבר כמה ימים עם צינון מאד קשה, והתחילה גם לעשות קקי פעם , פעמיים ביום (לפני כן פעם בכמה ימים), בנוסף בערב קשה לה להירדם בוכה הרבה (תחושה שיש כאבי בטן) במיוחד שאני שמה אותה במאוזן בכדי לתת לה מוצץ ולהרדים. והיום היה לה מעט קקי אך ירוק כהה. הינו אצל הרופא אתמול בכדי לבדוק עם האוזניים וריאות נקיות והכל נקי. האם בליעת הנזלת יכולה לגרום לכאבי בטן ויציאות מרובות אצלה ? תודה רבה

10/11/2012 | 17:45 | מאת:

היציאות הירוקות הינן עקב המחלה הויראלית ממנה סובלת ולא עקב הנזלת (הצואה עוברת מהר במעיים ולכן מלחי המרה הירוקים אינם מספיקים להספג וצובעים את הצואה בירוק) החלמה מהירה