תזונה לבת חודש ועשרה ימים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

14/10/2012 | 19:38 | מאת: ליאת

שלום רב דר' שטיין. בתי בת חודש ועשרה ימים וסובלת קשה מאוד מגזים מהימים הראשונים ללידתה. ניסיתי את כל סוגי הטיפות והחלפת תמ"ל וכלום לא עוזר לצרחות הכאב. לציין כמובן שניזונה רק מתמ"ל. . שאלותי: האם ישנה שיטה נוספת להקלה על גזים? אני מיואשת... ובנוסף, בתי שוקלת 3.800 ואכלה עד כה תמיד יותר ממה שהנחו בטיפת חלב, מתוך רעב שלה ולא מתוך דחיפה שלי, ביממה האחרונה היא עלתה ח120 ml וזה נראה לי כבר מוגזם ומחריף לה את הגזים. כמה היא אמורה לאכול והאם הגזים קשורים לכמות האוכל? ושאלה אחרונה: אם הילדה נרדמת חאחר האוכל ולא עושה גרפס זמן רב, האם אני יכולה להחזירה למיטה? תודה מראש, ליאת.

14/10/2012 | 21:08 | מאת:

אכן היא רוכלת יותר מידי, אנא עשי יותר הפסקות בזמן האוכל על מנת שתחושת השובע תתפתח וכך תפסיק לאכול מוקדם יותר חוסר השקט יכול לנבו מאכילת יתר ורפלוקס מני לו או מסיבות אחרות כגון אי סבילות ללקטוז. כדאי לנסות נוטרמיגן פורמולה היפואלרגנית שקונים במרשם רופא

15/10/2012 | 02:02 | מאת: ליאת

תודה, אעשה לה הפסקות. כאבי הבטן שלה נובעים מגזים ועושה רושם שלא מריפלוקס של פליטות והקאות, האם בכל זאת להחליף תזונה? מה לגבי שאלת הגרפס? תודה מראש, ליאתבטן ועושה רושם שאין ריפלוקס של פליטותוהקאות, האם בכל