נוטרימיגן

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

28/08/2012 | 00:31 | מאת: ליטל

שלום, בתי בת 4.5 שבועות קיבלה עד יום חמישי האחרון סימילאק כאשר היו לה 4-5 יציאות רכות ביממה. בשל ריר דמי בצואה ובשל כך אבחון של אלרגיה לחלב,הוחלט להעביר אותה לנוטרימיגן. מאז שהחלה לקבל נוטרימיגן יש לה יציאה אחת ביממה שנראית כמו גוש קשה בצבע ירוק. האם זה סוג היציאות שהולמות תינוקות הצורכים נוטרימיגן? תודה

28/08/2012 | 21:47 | מאת:

צבע ומרקם הצואה משתנים בהתאם לסוג האוכל גם גירוי ודלקת גורמים ללשינויים - שלשולים ריריים דמיים היציאות תקינות