צואה ירוקה

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

10/08/2012 | 19:10 | מאת: איילת

בני בן 2 ח' ניזון מהנקה מלאה.לפני כבשבועיים הופיעו אצלו יצאות ירוקות כבר היו לו יציאות צהובות ופתאום כבר שבועיים יש יציאות ירוקות בכמות קטנה עם מעט ריר.מפחינת כלכלה שלי לא היו שינוים.הילד מתנהג כרגיל, עדין יש גזים. ממה זה נובע יציאות ירוקות ומה עושים? בתודה איילת.

10/08/2012 | 22:43 | מאת:

יציאה ירוקה הינה בגלל מעבר מהיר של צואה במערכת העיכול ואי ספיגת מיצי המרה (הירוקים) אם מרגיש טוב - לעקוב ואם המצב נמש אנא פנו לרופא הילדים שלכם