חוסר תיאבון

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

03/07/2012 | 15:22 | מאת: חן

בני בן החודשיים וחצי ניזון מחלב אם שאוב וסימילאק אדוונס פלוס. כל ארוחה מקבל או סימילאק או חלב אם, אני לא מערבבת לו את שניהם במנה. הוא אוכל כל 3-4 שעות במהלך היום ובלילה ישן 6-8 שעות ברציפות. תופעת הגזים חלפה בגיל חודש וחצי בערך. כבר 3 ימים שפתאום הוא החל לפתח חוסר תיאבון לאוכל ובשעה שאוכל הוא בוכה, מוציא את הבקבוק מהפה ובועט עם הרגליים ולא רוצה לסיים את האוכל. לאט לאט הוא אוכל פחות ופחות מהכמות שהיה רגיל לאכול. הוא ממש נראה סובל ממשהו בשעת האוכל. לפעמים יוצאים לו גזים תוך כדי האוכל ולפעמים לא. הייתי אצל רופאת ילדים והיא בדקה אותו ואמרה שכרגע הוא בסדר גמור, ריאות נקיות, גרון נקי, אוזניים בסדר. היא שמעה קצת גזים בבטן.במהלך היום הוא נראה די נינוח ורק בשעת האוכל מתחיל הבאלגן. ממה זה יכול לנבוע ומה אפשר לעשות? אני חוששת כי ירד במשקל.

03/07/2012 | 23:11 | מאת:

כמה הוא אוכל בארוחה? כמה הוא שוקל? איך היציאות שלו ?

04/07/2012 | 01:35 | מאת: חן

הוא שוקל 5.200 והוא היה אוכל 180 מ"ל. עכשיו הוא לא מוכן לאכול יותר מ-140, אלא אם כן אני "נלחמת" איתו ואז הוא בקושי רב מגיע ל-170 וזה לוקח בסביבות השעה. היציאות שלו רכות ולפעמים ממש נוזליות. תודה.