יציאות רכות

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

28/06/2012 | 22:57 | מאת: מיכל

שלום, ביתי בת שנתיים ו-7חודשים. מזה כשבועיים היציאות שלה רכות, עושה 2 עד 3 יציאות ביום. צבען חום בהיר נוטה לכתום בהיר. התיאבון שלה לא נפגע. אני נותנת לה כל יום תפוח ובננה, ואת הסימילאק מכינה עם מי אורז. האם להמשיך כך? האם יש מקום לדאגה? תודה, מיכל.

29/06/2012 | 22:48 | מאת:

כדאי לבצע בדיקת צואה - תרבית וגיארדיה אנא בקשי מהרופא שלה הפניות

02/07/2012 | 12:27 | מאת: דודי

לבני בן השנה וחודש אותה הבעיה והוא סובל ממנה כבר 3 שבועות אין ירידה בתיאבון אבל יש ירידה במשקל תוצאות בדיקות הצואה תקינות. כמו כן עברנו לפורמולה ללא לקטוז וללא מאכלי חלב בכלל כבר שבועיים אודה על המלצתך