ברזל לתינוק הסובל מגזים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

27/05/2012 | 22:03 | מאת: הדס

בני בן 5.5 חודשים. סובל מאד מכאבי בטן וגזים. דחיתי את מתן הברזל, אך בהמלצת רופא הילדים התחלתי לתת ברזל לפני כשבוע. אני משתמשת בפריפל. נראה לי כי כאבי הבטן, התפתלויות, גזים החמירו (אין עצירות). שמעתי על הברזל הרך של הדס, אבל רופא הילדים המליץ לא להשתמש בו ולהמשיך עם הברזל הרגיל. לא הסביר מדוע. מה ההבדל בין השניים? האם פריפל עדיף באופן משמעותי על הברזל של הדס?

28/05/2012 | 10:18 | מאת:

ההבדל הינו במולקולה אליה מחובר הברזל ובהתאם לאיכות הספיגה

28/05/2012 | 14:48 | מאת: Gramse

היי הדס, לעיתים ברזלים שונים גורמים לתופעות לוואי. אנחנו ממליצים לך על נטילת פלורויטל - ברזל נוזלי לילדים ללא שמרים ודבש. פורמולה ייחודית המכילה ברזל, ויטמיני B, ויטמין C, מיצוי צמחי מרפא איכותיים ופירות, אינו גורם לעצירות ולתופעות לוואי. פלורויטל מכיל ברזל גלוקונט דו-ערכי עדין ביותר בנוזל: 4.79 מ"ג בכל 5 מ"ל. רכיבי הפורמולה כולם פועלים יחד להגברת ספיגת הברזל בגוף, להעלאת רמות הברזל בדם ורמות הפריטין (מאגרי הברזל בגוף) בתוך חודש ימים במצבים בהם רמות הפריטין נמוכות.