הקאות וייאוש...

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

13/05/2012 | 10:20 | מאת: אני רק שאלה

שלום יש לי ילד בן 5 שבועות, שפולט וגם מקיא הרבה- גם סמוך לארוחה וגם הרבה זמן אחרי, גם נוזלי וגם צמיג..... ולא באופן קבוע (יכול להיות בקבוק אחד כן ובקבוק אחד לא...) בתחילה אמרו לנו שמדובר בהאכלת יתר ולכן הורדנו כמויות. אחכ בהמלצת אחות טיפת חלב- היה סופש שבו הוא אכל תמ"ל ללא לקטוז - אך הרופא המטפל החזיר אותנו לסימילאק. מאז ממשיך להקיא. הרופא המטפל חושב שמספיק לעקוב כי אין פגיעה במשקל. הילד ממשיך להקיא ולפלוט ונראה מאוד סובל סביב ההקאות ופליטות, ולפעמים ממש נחנק מהם (כמו כן נראה רעב מהכמויות הקטנות..). אינני רוצה להיכנס להיסטריה ולהתקשר כל יום לרופא שלי אבל הייתי רוצה חוות דעת האם זה הגיוני פשוט להמשיך לעקוב ולתת לו לסבול כל כך?? אובדת עצות :( תודה

13/05/2012 | 16:35 | מאת:

לא כתבת איך היה סופשבוע ללא לקטוז - אם היה טוב, אפשר להמשיך עם פורמולה ללא לקטוז . הלקטוז הינו סוכר של חלב פרה ואינו חיוני לגדילה והתפתחות של תינוקות. אם ההחלפה לא הועילה נסו אנפמיל AR פורמולה לתינוקות פולטים. מכינים עם מים רתוחים קרים ומחממים לפני ההאכלה

14/05/2012 | 06:06 | מאת: אני רק שאלה

בסופש של החלב ללא לקטוז הילד לא הקיא. אך מכיוון שבאותו סופש גם הורדנו כמויות, גם נת נו חלב ללא לקטוז וגם הקפדנו שיהיה יותר זקוף- לא ידענו למה הוא לא הקיא. הרופא הניח שזה דווקא בגלל הכמויות. הבעיה שמאז נשארתי על אותם כמויות ואותם הרגלי גרעפס ויציבה זקופה והוא חזר להקיא....