קולות וקרקורים בבטן

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

18/03/2012 | 19:08 | מאת: סמי

התינוקת שלי בת 20 יום . אוכלת טוב ויש לה יציאות . לפני לידתה נאמר לנו שיש לה מעיים אקוגנים ומורחבים . הרופאים אמרו שאחרי שתעשה קקי ראשון יסתדרו הדברים . כיום הכל טוב . אבל אני שומע קרקורים בבטן שלה כמו אדם רעב . באופן כללי היא רגועה וחיונית . מה זה יכול להיות . אני ממש דואג

18/03/2012 | 21:47 | מאת:

המזון שלה נוזלי ולכן אה שומע את התנועה הטבעית שלו במערכת העיכול , כמו שמנערים מים בבקבוק אם היט נינוחה ומרגישה טוב - תצטרף אליה (-: אם לא היתה מרגישה טוב.... היא היתה בוכה !