גזים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

01/03/2012 | 19:31 | מאת: יהודית

שלום וברכה, התינוק שלנו כמעט בן 3 שבועות. בד"כ יונק רגיל כל 3 שעות וישן,אבל לפעמים ובתקופה האחרונה זה גובר יש שעות שהוא לא ישן ובוכה, נרגע רק על הידיים ועדין גם על הידיים בוכה טיפה ונרגע ושוב אחרי כמה דק' בכי של כמה שניות ונרגע עם מוצץ. המליצו לנו לנסות את התכשיר נרס גרייפ מיקסטורה, כל ההנקה 2.5 מ"ל. האם זה לא מוזגם? והאם זה לא מזיק? אולי יש משהו אחר שניתן להקל איתו.. בתודה מראש, מחכים להמלצתך

01/03/2012 | 22:39 | מאת:

לא כתבת מתי קיים חוסר השקט, "הגזים" של התינוקות מופיעים בשעות אחה"צ והערב. אם חסר שקט גם בשאר שעות היממה צריך לבדוק אותו בכול תכשיר צריך להיצמד להוראות השימוש כפי שכתב היצרן