גזים מרובים המלווים-בעצירות

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

10/02/2012 | 12:42 | מאת: liat

שלום,בני הקטן בן חוש וחצי וסובל מגזים איומים במשך רוב שעות היום, הוא ניזון עד לפני יומיים ממטרנה ועלה יפה במשקל, אך ביומיים האחרונים בהמלצת טיפת חלב אני מאכילה אותו באופטימיל ועדיין לא רואה שינוי מהותי, עד'יין מתעורר משנתו ביום בבכי עצום והבטן מתקפלת, אני נותנת גם סימיקול לפני כל ארוחה. . אני פונה אליך ושואלת מה עוד' אפשר לעשות, האם לחזור למטרנה אם אין כל שינוי( בגלל שעלה מזה יפה במשקל?), צריך לעשות בד'יקה יותר מעמיקה? אנא עזור לי

10/02/2012 | 17:22 | מאת:

נסי לעבור לפורמולה ללא לקטוז ,אם לא יעזור - נוטרמיגן את הנוטרמיגן קונים במרשם מרופא

12/02/2012 | 12:45 | מאת: liat

בעקבות כל הזמן שהוא מתפתל מכאבי הגזים, אני עוזרת לו לעשות את צרכיו באמצעות קיסם וקרם, ואם לא הוא לא עושה לב, האם זה נכון לעשות זאת, כיפשוט ללא עזרתי הוא לא כושה את צרכיו לבד(שמא הוא התרגל..)?, ואם אני ייתן פרוביטיקה זה יעזור, וזאת מכיוון שבגיל 3 שבועות הייתה לו דלקת אוזניים והוא אושפז וקיבל אנטיביוטיקה למשך 10 ימים?