הילדה שלי לא עושה קקי כבכר 10 ימים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

05/02/2012 | 17:53 | מאת: ארז

שלום, הילדה שלי לא עושה קקי כבר 10 ימים. היא בת שנתיים ושלושה חודשים. מקבלת כבר 5 ימים נר אחד כל יום ובנוסף 6 גרם נורמלקס ביום. הייתה לאחר 5 ימי עצירות במיון בית חולים צפת ונבדקה רקטלית בעזרת האצבע, הייתה צואה רכה, ושוחררה הביתה. לאחר עוד ימים הייתה במקפאת קופח ושוב נבדקה בעזרת אצבע והתוצאה הייתה אותו דבר. היום ראתה רופא משפחה שאמר שאם עד יום חמישי אין שינוי נעשה חוקן. אני רואה שהיא מחזיקה את זה. מה ניתן לעשות היא מתחילה לסבול.

05/02/2012 | 22:17 | מאת:

הפורום לא מיועד לבעיות דחופות , אתם כבר מטופלים ואם המצב מחמיר אנא פנה בהתאם לנהלי הקופה שלכם למוקד הלילי