נוזל שקוף ללא צואה

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

05/02/2012 | 10:45 | מאת: עודד

בני בן שנתיים ושלושה חודשים טופל באנטיביוטיקה במשך 10 ימים בעקבות גילוי של שיגלה בצואה. נראה היה שהבעיה נפתרה והצואה חזרה להיראות נורמלית ולא נוזלית. עתה, אנחנו כשבוע לאחר סיום האנטיביוטיקה ונראה ששוב מתחילה בעיה כאשר הצואה הופכת להיות שוב רכה (לא נוזלית עדיין) ולעיתים יש הפרשות של נוזל שקוף רירי ללא צואה. האם יתכן ומדובר שוב בשיגלה ? מה זה הנוזל השקוף ? תודה עודד

05/02/2012 | 22:12 | מאת:

סביר להניח שהנוזל השקוף הינו הפרשות של רירית המעי כדאי לפנות לרופא שלו לבדיקה +תרבית צואה