גזים קשים לתינוקת בת חודשיים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

15/01/2012 | 19:46 | מאת: איילה

שלום ד?ר בתי מגיל שבועיים סובלת מגזים וכאבי בטן מהבוקר עד הערב (יש לה יציאה פעם ביום במרקם פלסטלינה), לפני שלושה שבועת החלפתי לה אוכל מסימילאק אדוונס למטרנה אקסטרה קאר ולאחר שבוע לא ראיתי שינוי אפילו החמרה, בפגישה שלי עם אחות טיפת חלב היא נתנה לי דוגמית של תחליב חלב אופטימיאל ואמרה לי לנסות, ניסית 3 ימים וזה גרם לקטנטנה לעצירות ב 12.1 יצאה לה בערב גולה קשה ועוד אחת לפנות בוקר מה שגרם לילדה להיות חסרת מנוחה, ב13.1 הייתי אצל הרופא הוא בדק אותה ואמר שהבטן רכה ולתת לה לבד לעשות יצאה ללא שום עזרה מיצידי והמליץ להחליף את האוכל לצמחי(החלפתי לסימלאק איזומל). ב14.1 בערב לאחר יום ללא הפסקה של בכי והתקפלויות נתתי לה כפית עגבניה וקצת מים עם מזרק. יצאה לה יצאה לאחר כמה שעות אחרי צרחות אימה ובכי היסטרי (בחיים לא שמעתי תינוק שצורח בעוצמה כזאת :[ ) יצאה קשה וירוקה ואחרי כמה זמן עוד פעם יצאה לה גולה קשה ואח?כ שוב. היום בבוקר שוב הייתה לה יציאה קטנה וקשה הילדה כול היום בוכה אבל כול היוםם ומתחת מכאב פשוט כואב לראות אותה ככה סובלת. השאלות שלי הן: 1. האם להישאר אם סימילאק איזומל או לעבור לסימליאק טופ 1 ? שמעתי שבאיזומל יש האורמוניים נשיים שגורמים להיתבגרות מינית מוקדמת. 2. אם ידוע לך על רופא/ה שמקבל באופן פרטי שמומחה בתחום? 3. האם יש דרך להקל לה על היציאות הקשות? 4. היא בת חודשיים ושבועיים ועדיין רק אוכלת 100 מל האם זה נורמלי (היא שוקלת 5.043)? הילדה סובלת מאוד אין לה רגע ללא כאב מה שמפריע לה לשחק ולעבוד על היתפתחות שלה. אודה לך על תשובתך איילה

15/01/2012 | 22:37 | מאת:

1. נסי סימילאק ג'נטל (ללא לקטוז) 2. אינני יודע היכן את גרה , צריך לפנות לרופא גסטרואנטרולוג. התקשרי למוקד הקופה בה את מבוטחת והם יתנו לך את רשימת הרופאים העובדים עם הביטוחים המשלימים 3. מקווה שהתשובה בסעיף 1 תעזור , אם לאו , יש גם תרופות לריכוך היציאות - פני לרופא שלכם 4. אם קצב העלייה במשקל תקין - הכמות מספקת

15/01/2012 | 23:17 | מאת: איילה

זה שאני שמנה לה הול כך הרבה סוגי ת?מל לא משגע אותה יותר? או עושה נזק?