תינוקת בת חודשיים וחצי - חוסר תיאבון

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

19/12/2011 | 11:12 | מאת: הילה

תינוקת חייכנית ניזונה מחלב אם הנקה ופעם ביום בקבוק חלב שאוב נולדה במשקל 3200 בגיל חודשיים שקלה 4550 ובגיל שלושה (פחות שבוע) 4800 אוכלת בממוצע אחת ל 3.5 שעות בסביבות 50 CC צואה אחת לשבוע מאוד מימית ללא גרגירים עברה תקופה ארוכה של בכי רב נוקשות שתרגמתי כגזים (מאוד מסריחים) בתחילת הדרך בחודש וחצי הראשונים היתה מקיאה הרבה ממש מקיאה בקשת ובגלים לא פולטת ולא רפלוקס ממש הקאה בטיפת חלב אומרים שהמצב לא תקין שהיא צריכה לאכול כבר 120 ולעלות במשקל יותר כמובן שממליצים לי להפסיק הנקה ולעבור לתחליף. ביממה האחרונה אני נותנת לה בעיקר בקבוק שאוב מתוך ניסיון לעקוב אחרי הכמויות היא יונקת ממש בשיכנוע 40 - 50 אחרי הפסקות של 4 שעות מה לעשות??? מה כדי לבדוק ?

19/12/2011 | 22:13 | מאת:

צריך לגשת לרופא הילדים , עם נתוני הגדילה מטיפת חלב. צריך לבדוק אותה ואז להחליט איך להתקדם בבירור