כאבי בטן

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

14/12/2011 | 00:04 | מאת: מיטל

שלום רב, בני בן כשנה ו-4 חודשים. מזה כארבעה חודשים מתלונן על כאבי בטן. לקחתי אותו לרופאה, שבדקה ואמרה כי אין שום דבר חריג מאחר וגם התלונות לא מופיעות עם בכי רב וחוסר תפקוד. מאז, לא עובר יום שאינו מתלונן על כאבי בטן. לאחרונה, השכבתי אותו על הגב ועשיתי לו תרגילי הוצאת גזים, דבר שעזר לו מאוד שכן כעבור זמן יצאו גזים. עם זאת, התרשמתי כי לא תמיד הפתרון הנ"ל עוזר. מה עושים? נראה לי מעט מוזר התלונות התכופות ושילד שלא סבל כתינוק מבעיית גזים יסבול כעת. מה דעתך? איך אני מסייעת לו? תודה, מיטל

14/12/2011 | 20:11 | מאת:

אם הבדיקה הגופנית תקינה אינו סובל מעצירות צריך לבצע בדיקות צואה ודם ... אנא פני לרופא שלו