תינוק בן חודש יציאה אחת ביום

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

20/11/2011 | 13:51 | מאת: גלית

שלום רב, בני בן חודש ואני מניקה אותו ונותנת לו תוספות של פורמולה שהוא רעב. עכשיו כמעט כל הנקה אחרי חצי שעה הוא בוכה. אבל מה שמטריד אותי עכשיו שיש לו יציאה אחת ביום. ויציאה מאוד רכה.(שבד"כ הוא צריך לעשות 3 יציאות לא?) האם זה תקין? ומה עליי לעשות כדי לטפל ? בתודה מראש, גלית

20/11/2011 | 21:21 | מאת:

יציאה ביום הינה תקינה לגילו . אם חסר שקט לאחר האוכל צריך לברר את הנושא. כדאי לפנות לרופא שלכם לבדיקה

23/11/2011 | 16:18 | מאת: רחלי

כאבי בטן באופן קבוע כחצי שעה אחרי אוכל עשויות להיות צרבות שנובעות מריפלוקס. האם הוא עושה צלילים של בליעות בין הארוחות? האם כאבי הבטן האם עלידי הקשתת החזה קדימה? האם הוא פולט אחרי הארוחה? אם זה לא ריפלוקס זה יכול להיות רגישות לפורמולה חלבית ולמוצרי החלב שאת אוכלת ולכן הוא עושה רק יציאה אחת. כפי שהרופא אמר גם יציאה אחת תקינה. היום יש גם פורמולה חלבית בלי לקטוז שאומרים היא טובה כי יש תינוקות שסובלים מהלקטוז. את כל זה תשאלי את הרופאה שלך.