צואה ירוקה+נקודות דם

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

03/08/2011 | 09:44 | מאת: א

שלום, בני בן חודשיים, יונק הנקה מלאה. בשבועיים האחרונים היציאות שלו הפכו להיות ירוקות ויחסית ריריות ולאחר מכן נוזליות, עם נקודות דם בחלק מהחיתולים. עשינו תרבית צואה אחת והכל יצא שלילי למעט- "נראו ליקויציטים רבים, צואה רירית, אריתרוציטים 5-10". כנ"ל לגבי תרבית שנייה חוץמכך שהצואה נהיתה נוזלית. כמו גם עשינו בדיקות דם ויצא תקין חשוב לציין שחוץ מהצואה הוא מתנהג כרגיל, מדי פעם מתקשה לתת צואה/ להוציא פוקים. מה יכולה להיות הסיבה ליציאות שלו? תודה.

03/08/2011 | 19:51 | מאת:

יתכן אלרגיה לחלב , כדאי להתיעץ עם הרופא שלכם ולתת לו נוטרמיגן מזון תינוקות היפואלרגני

31/12/2011 | 21:10 | מאת: ליז