תינוקת בת 4 חודשים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

23/07/2011 | 21:27 | מאת: לינה

תינוקת בת 4 חודשים התחילה לפלוט רק עכשיו אחרי אוכל היא עושה כמה גראפסים ואז פולט קצת ואז באי שקט בשעות הערב עושה קולות כעילו שמשהו מפריע לה וכשאני שמה אותה במיטה היא מפנה את הראש למעלה ודוחפת את עצמה לצד וגם צועקת עושה קולות אבל לא בוכה ואז שאני שמה אותה על הבטן יוצא לה שוב גראפס ו קצת חלב וככה איזה שלוש-4 שעות אני מנסה להושיב אותה על טרמפולינה היא קצת שקטה ושוב עושה את הקולות מה לעשות? היא אוכל 180 לפעמים מסיימת הכל ולפעמים אוכלת 120 ואז אחרי שעה שעה וחצי מסיימת את הבקבוק האם זה בסדר?

24/07/2011 | 21:53 | מאת:

הפרטים אינם מלאים ואינם ברורים די צרכם , נראה לי שכדאי שתפני לרופא הילדים שלכם